Založ si blog

Panenstvo na predaj

Monika prodává panenství! Poprvé v ČR!

Osmnáctiletá Monika draží na internetu své panenství
Už je to všade vôkol nás. Minulý týždeň v Maďarsku, tento v Čechách.  Kedy to dorazí na Slovensko? Je to pre mňa, hoci sa cítim byť liberál, nepochopiteľná vec. Kam sme až dospeli. 
Vydržala s panenstvom do svojich osemnástin, čo je v dnešnej zhýralej dobe celkom slušný výkon. Dokonca je ochotná svoju nevinnosť doložiť potvrdením od lekára. Ktovie, či jej to poisťovňa uhradí? A či je to príjem v zmysle daňových zákonov. Ak je to príjem, tak výdavky za lekára a prezervatív si môže dať do nákladov.  Zatiaľ má dvoch záujemcov, Cena cca 5000,- českých korún. Za tie peniaze sa jej veru neoplatilo tak dlho čakať. Iné jej vrstovníčky si už dávno užívajú a vyciciavajú zrelých a bohatých. A veru za iné peniaze.
Slovenské devy mali by ste sa rozhýbať, čo sme my horší ako niekde v Čechách či Maďarsku?  Ktorá bude prvá, využije moment prekvapenia na trhu. A snáď vydraží lepšiu cenu ako u susedov. Som zvedavý ako to dopadne.
Boh ochraňuj Sodomu.

Čo nás skôr položí ?

26.03.2020

Som zatvorený doma. Tak mi prikázala vláda. Sledujem život za oknom. A rozmýšľam, či som nariadenia vlády nezobral moc dôsledne. Som doma, ako káže vláda. Pracovať sa mi nedá, nemôžem využívať home office, charakter mojej práce to neumožňuje. Času mám hodne, tak premýšľam. A premýšľanie je niekedy aj na príťaž. Môžete napríklad zistiť, že ľudia majú o [...]

Píšem, píšeš, píše

22.07.2016

Tak si tu píšete. Píše vlastne každý. Aj ten, čo písať nevie a písaniu nerozumie. Veď nerozumiem ani ja. Máme slobodu názoru, ktorá sa prekrýva s anarchiou, tak píšu všetci. Píše Peter, ba i Pavol a neveriaci Tomáš asi najviac. Sme obraz svojej spoločnosti. Kde každý môže mať svoj názor. Hlupák , ba aj ten bez názoru, dokonca aj ten čo si myslí, že má pravdu. [...]

Je lepší utečenec na hranici, či utopenec v špajzi?

18.10.2015

Je lepšie byť zmätený, ako byť zmätok. Je lepšie byť špinavý, ako byť špina. Je lepšie ak ona mešká, ako keď jej mešká. Je lepšie byť s bláznami, ako byť blázon. Je lepšie byť dobitý, ako byť dobytok. Je lepšie pískať si, ako byť vypískaný. Je lepšie sa vyplakať, ako byť vyplákaný. Je lepšie užiť si, ako byť využitý. Je lepšie mať pruhy na tričku, [...]

Baerbock, Netanjahu

Hádka kvôli Gaze? Nie sme ako nacisti, nahneval sa Netanjahu na nemeckú ministerku

20.04.2024 14:00

Počas návštevy nemeckej šéfky diplomacie Annaleny Baerbockovej v Tel Avive došlo k ostrej výmene názorov medzi ňou a izraelským premiérom, ktorý poprel, že by ľudia v Pásme Gazy hladovali.

Peter Pellegrini

Podpredsedovia alebo Šutaj Eštok. Nový šéf Hlasu bude známy na prelome mája a júna

20.04.2024 13:07, aktualizované: 13:40

Milan Majerský predpokladá, že poslanci KDH zahlasujú za zvolenie súčasného ministra Richarda Rašiho do funkcie predsedu parlamentu.

armáda usa

Americké jadrové zbrane bližšie k Slovensku? Na svojom území ich chce mať aj Poľsko

20.04.2024 12:46

Americké jadrové zbrane sú od novembra 2009 v Belgicku, Nemecku, Taliansku a Holandsku.

univerzita

Mladí Američania páchajú rekordne veľa samovrážd. Nikto presne nevie prečo

20.04.2024 11:28

"Tak veľmi si prajem, aby nám býval dal šancu mu pomôcť," hovorí Katherine Salasová zlomeným hlasom.

Štatistiky blogu

Počet článkov: 172
Celková čítanosť: 555290x
Priemerná čítanosť článkov: 3228x

Autor blogu

Odkazy