Založ si blog

Diletanti. Ignoranti. Miki, Iva, Rišo a spol. s r.o.

Diaľnice nebudú. Euro zameníme za koruny. Prokuratúru podvolíme absolútne politickej moci.  A ty občan, volič sa pozeraj. Nie, nekrúť hlavou. Toto si chcel. 

Najbohatší sa do Tatier dostanú súkromným lietadlom. A bežní ľudia idú na východ autom     z Bratislavy možno tak na zimné prázdniny – Vianoce, na Veľkú noc a snáď na Všetkých svätých.  Čiže tri krát do roka. Im tá diaľnica popod Strečno vlastne vôbec nechýba. Načo rozvoj smerovať na východ, keď pri Bratislave je všetko. Dnes dokonca aj prebytok bytov.

Asi by bolo lepšie, ak by s tým tunelom Višňove radšej počkali. Vieme ako dopadol tunel Branisko v réžii Mikiho a spol.  A do roku 2016 určite ešte niečo vymyslíme. Myslím, že mohli dať rovno do roku 2020, taký pekný rok. Dovtedy sa nám možno  podarí vybudovať  aj lodné spojenie Bratislava – Košice.  Hlavne, že zvýšili diaľničné známky.

To, že je predseda parlamentu šašo, som vedel,  keď ešte   pozeral z bilboardov ako prezervatív a sľuboval nesplniteľné. Mladí mu naleteli, lebo podľahli zjednodušenému čiernobielemu klamu a vyniesli ho až na predsednícku stoličku.  Ale, že je to až takýto arogantný šašo s patentom na rozum, som nepredpokladal. Spustiť poplašnú správu a neniesť za to žiadnu zodpovednosť môže len duševne chorý alebo člen nášho vládnuceho zoskupenia. Ono je to vlastne asi to isté.

Nedarí sa riešiť súdnictvo, obsadíme aspoň prokuratúru. Asi tak si vládna garnitúra zauvažovala. Nebude nás kde kto vyšetrovať, trestnými stíhaniami sa vyhrážať. Dosadíme svojich. A voliť budeme ako komunisti. Jeden kandidát so správnou straníckou príslušnosťou a verejne. Kto vybočí z radu, toho si zapamätáme a zrátame mu to. 

Tak gratulujem voličom, občanom, tohto štátu, čo nemá žiadne slovo v eurozóne.  Už sa teším , že popod Strečno bude premávať nielen kompa ale i lodné trajekty.  Že sa vrátime k slovenskej korune. Ešte, že som si nejaké nechal na pamiatku. Teraz sa zídu. A prokurátor nech je slepý, hluchý a nemý. Aspoň budeme všetci rovnako beztrestní.

Čo nás skôr položí ?

26.03.2020

Som zatvorený doma. Tak mi prikázala vláda. Sledujem život za oknom. A rozmýšľam, či som nariadenia vlády nezobral moc dôsledne. Som doma, ako káže vláda. Pracovať sa mi nedá, nemôžem využívať home office, charakter mojej práce to neumožňuje. Času mám hodne, tak premýšľam. A premýšľanie je niekedy aj na príťaž. Môžete napríklad zistiť, že ľudia majú o [...]

Píšem, píšeš, píše

22.07.2016

Tak si tu píšete. Píše vlastne každý. Aj ten, čo písať nevie a písaniu nerozumie. Veď nerozumiem ani ja. Máme slobodu názoru, ktorá sa prekrýva s anarchiou, tak píšu všetci. Píše Peter, ba i Pavol a neveriaci Tomáš asi najviac. Sme obraz svojej spoločnosti. Kde každý môže mať svoj názor. Hlupák , ba aj ten bez názoru, dokonca aj ten čo si myslí, že má pravdu. [...]

Je lepší utečenec na hranici, či utopenec v špajzi?

18.10.2015

Je lepšie byť zmätený, ako byť zmätok. Je lepšie byť špinavý, ako byť špina. Je lepšie ak ona mešká, ako keď jej mešká. Je lepšie byť s bláznami, ako byť blázon. Je lepšie byť dobitý, ako byť dobytok. Je lepšie pískať si, ako byť vypískaný. Je lepšie sa vyplakať, ako byť vyplákaný. Je lepšie užiť si, ako byť využitý. Je lepšie mať pruhy na tričku, [...]

hazard, hracie automaty, vyherne automaty

Poslanci schválili úplný zákaz pôsobenia herní a kasín na území Banskej Bystrice

23.04.2024 18:38

Mestskí poslanci posledných viac ako desať rokov pravidelne diskutovali o regulácii hazardných hier, ale nikdy ich úplne nezakázali.

Peter Náhlik

Parlamentný výbor chce od poslanca Náhlika vysvetlenie k jeho majetkovým pomerom

23.04.2024 17:45

Mal by vysvetľovať, prečo neuviedol v majetkovom priznaní za rok 2022, že vlastní vilu v Bratislave.

MK SR, ministerstvo kultury

Poslanci ukončili debatu o zmenách v FPU, hlasovať budú v stredu

23.04.2024 17:31

Zmeny majú podľa predkladateľa Michelka pomôcť kultúre. Namieta to opozícia, na zmeny nie sú podľa nej dostatočné dôvody.

SR Košice prezidentka návšteva Gymnázium Poštová KEX

Čaputová: Východné Slovensko je špecifické a nesmierne životaschopné

23.04.2024 17:25

Tento týždeň úraduje z druhého najväčšieho mesta Slovenska v rámci výkonu svojho mandátu poslednýkrát.

Štatistiky blogu

Počet článkov: 172
Celková čítanosť: 555511x
Priemerná čítanosť článkov: 3230x

Autor blogu

Odkazy