Založ si blog

Zostať štíhla cez Vianoce

1. Prechádzka každý deň.

Či vonku mrzne, či sneží, vyberte sa von aj so svojím partnerom. Vedzte, že čumilov  a vôbec iných zvedavcov bude menej, čo vám umožní milovať sa v parku, v lese, v mraze. Už len samotná výroba zimomriavok, odstrojenie sa, spáli viac kalórii ako hodina na trenažéri s mladým trénerom.

 Desaťminútový sex pri mínus desať stupňov Celzia, 1800 kalórii.

 

2. Zmena je život.

 Nerobte mu morku, nerobte mu kačku. Napustite si horúcu vaňu a urobte mu šťuku. Vydržte celé milovanie ponorená. Kalórie sa rozpustia vo vode ako maslo na panvici. Váš partner vás zasype zlatými šupinami.

 Dvadsať minútová šťuka vo vode teplej tridsaťpäť stupňov Celzia, 1600 kalórii.

 

3. Nielen mäsom je človek živý.

 Skúste deň bez mäsa. Odmietnite prijať jeho vysoko kalorickú klobásku akýmkoľvek spôsobom. Použite ruku na jeho pýchu. Svoju ruku. Čím vyššia frekvencia, tým kvalitnejšie spaľovanie. Majte na pamäti, kto maže ten ide, ten spaľuje.

 Desaťminútový kmitavý pohyb jednou rukou po tvrdej rúrke, 600 kalórii.

 

4. Pozor na alkohol.

 Alkohol je zrada. Venujte svoju dávku partnerovi. Stanete sa pre neho krajšou. Bude žiadostivejší. Dlhšie vydrží s erekciou. Zničí všetok prebytočný tuk na vašom tele a vaša celulitída bude pre neho niečo výnimočné, niečo čo ho očarí. Len ho nepredávkujte. Jeho chuť na milovanie s vami by mohla zhorieť ako fakľa (alkohol veľmi dobre horí) a váš dobrý úmysel sa minie cieľu.

 Dva poldecáky borovičky znamenajú tridsať minúť erekcie navyše, to je v prepočte 1600 vašich spálených kalórii.

 

 5. Pozor na prázdny žalúdok.

 Prázdny žalúdok je zradca. Pri návšteve vianočných trhov na vás útočia chuťovky od výmyslu sveta. Ako im odolať? Stiahnite partnera za najbližší roh a vysajte ho do poslednej kvapky. Teplé biele bičíkovce rútiace sa zo zohriateho hot dogu zaženú pocit hladu a zmenia chute v ústach ako kvalitný punč. Ideálne ak partnera presvedčíte, aby pred návštevou trhov zjedol kilo pomarančov, prípadne jeden stredný ananás.

 Trinásť minút intenzívneho satia s pridruženým pohybom  rúk, imitujúcim dojenie, 900 kalórii.

 

6. Sladké opatrne.

 Vločky za oknom, koledy z rádia, vôňa ihličia, to všetko vás atakuje dať si niečo sladké. Zadržte. Partnerova ozdoba namočená v čokoláde, či s nastriekanou šľahačkou, je určite diétnejšia ako cukrovinky od mamy.

 Dvadsať minút lízania, 100 kalórii. Účinok mizivý, čokoláda i šľahačka pôsobia opačným účinkom, ako by sme si želali.

 

 7. Tukožrútová polievka.

 Nielen rezne, nielen steaky. Tie ho skôr uspia, ako by prebudili jeho žiadostivosť.  Kvalitný vývar zo zeleru, baklažánu, špargle a špenátu postaví jeho zvädnuté mužstvo. Jeho sila bude nekonečná. Vaše potešenie bezhraničné. Spálite aj depresiu z vianočného priberania, nielen tuky.

 Milovanie celú noc. Ráno vstanete bez tukových vankúšikov s kruhmi pod očami a bude vás slastne bolieť celé telo. Kaloricky nezmerateľné.

 

8. Ovocie a zelenina.

 Inšpiratívny banán, aj na zrak pozitívne pôsobiaca zelená uhorka, či nádherne vzrušujúca hrubá oblá karotka. Od spoločného zahryznutia, až po vzájomné potešenie so zdravými hračkami. Neutrácajte v sexshopoch. Žite zdravo. Príroda nám núka prostredníctvom ovocia, či zeleniny, tie najlepšie pomôcky pre sexuálne potešenie oboch partnerov. A kalórie sa rozutekajú ako eurá z peňaženky.

 Banán 600 kalórii, karotka veľká 400 kalórii, uhorka 200 kalórii.

 

9. Domáce spaľovanie.

 Či už budete lúskať orechy na koláč, či umývať okná v sexi zásterke na nahom tele, buďte si vedomá, že spaľujete. Nie je to povinnosť, drina, nuda. Je to odbúravanie tukov. Partner s radosťou priloží svoje telo k vášmu, aby zvýšil účinnosť spaľovania. Uspokojený manžel v upratanom byte, hotový raj na zemi.

 Uspokojený manžel 1500 kalórii.

 

10. Nič nie je stratené.

 Ak ste napriek mojím radám nejaké to kilečko pribrala, nezúfajte. Nájdite si osobného trénera, ktorý sa vyzná v spaľovaní tukov. Pravidelnosť v sexe s mladým výkonným zajačikom vám určite garantuje sexi plávky na letnej dovolenke.

 Začiatok na nový rok, konečná fáza v júni. Výsledok 90-60-90.

Čo nás skôr položí ?

26.03.2020

Som zatvorený doma. Tak mi prikázala vláda. Sledujem život za oknom. A rozmýšľam, či som nariadenia vlády nezobral moc dôsledne. Som doma, ako káže vláda. Pracovať sa mi nedá, nemôžem využívať home office, charakter mojej práce to neumožňuje. Času mám hodne, tak premýšľam. A premýšľanie je niekedy aj na príťaž. Môžete napríklad zistiť, že ľudia majú o [...]

Píšem, píšeš, píše

22.07.2016

Tak si tu píšete. Píše vlastne každý. Aj ten, čo písať nevie a písaniu nerozumie. Veď nerozumiem ani ja. Máme slobodu názoru, ktorá sa prekrýva s anarchiou, tak píšu všetci. Píše Peter, ba i Pavol a neveriaci Tomáš asi najviac. Sme obraz svojej spoločnosti. Kde každý môže mať svoj názor. Hlupák , ba aj ten bez názoru, dokonca aj ten čo si myslí, že má pravdu. [...]

Je lepší utečenec na hranici, či utopenec v špajzi?

18.10.2015

Je lepšie byť zmätený, ako byť zmätok. Je lepšie byť špinavý, ako byť špina. Je lepšie ak ona mešká, ako keď jej mešká. Je lepšie byť s bláznami, ako byť blázon. Je lepšie byť dobitý, ako byť dobytok. Je lepšie pískať si, ako byť vypískaný. Je lepšie sa vyplakať, ako byť vyplákaný. Je lepšie užiť si, ako byť využitý. Je lepšie mať pruhy na tričku, [...]

súd, manhattan

Pred súdom na Manhattane, kde prebieha proces s Trumpom, sa zapálil muž

19.04.2024 20:37, aktualizované: 21:24

K incidentu došlo krátko po tom, ako sa skončil výber 12 porotcov a ich šiestich náhradníkov v procese, v ktorom je Trump obvinený z podplácania pornoherečky.

Azerbajdžan / Vojak /

Arménsko súhlasilo s vrátením štyroch okupovaných dedín Azerbajdžanu

19.04.2024 20:07

Dohoda sa zrodila na stretnutí, ktoré viedli podpredsedovia vlád oboch krajín.

šimkovičová

Šimkovičová kritizuje slovenské umenie na Bienále v Benátkach: Nerobte hanbu kultúre už aj v zahraničí

19.04.2024 19:30

Ide o reakciu na prítomnosť bývalej ministerky kultúry Silvie Hroncovej na Bienále v Benátkach. Súčasťou vernisáže bol aj protest zástupcov kultúrnej obce.

Andrej Babiš, Monika Babišová

Šokujúci rozchod po 30 rokoch. Babiš s manželkou Monikou oznámili koniec vzťahu

19.04.2024 18:06

Ubezpečili, že ich rodinné väzby zostanú aj kvôli deťom pevné.

Štatistiky blogu

Počet článkov: 172
Celková čítanosť: 555196x
Priemerná čítanosť článkov: 3228x

Autor blogu

Odkazy