Diletanti. Ignoranti. Miki, Iva, Rišo a spol. s r.o.

14. decembra 2010, josezuna, naša súčasnosť

Diaľnice nebudú. Euro zameníme za koruny. Prokuratúru podvolíme absolútne politickej moci.  A ty občan, volič sa pozeraj. Nie, nekrúť hlavou. Toto si chcel. 

Najbohatší sa do Tatier dostanú súkromným lietadlom. A bežní ľudia idú na východ autom     z Bratislavy možno tak na zimné prázdniny – Vianoce, na Veľkú noc a snáď na Všetkých svätých.  Čiže tri krát do roka. Im tá diaľnica popod Strečno vlastne vôbec nechýba. Načo rozvoj smerovať na východ, keď pri Bratislave je všetko. Dnes dokonca aj prebytok bytov.

Asi by bolo lepšie, ak by s tým tunelom Višňove radšej počkali. Vieme ako dopadol tunel Branisko v réžii Mikiho a spol.  A do roku 2016 určite ešte niečo vymyslíme. Myslím, že mohli dať rovno do roku 2020, taký pekný rok. Dovtedy sa nám možno  podarí vybudovať  aj lodné spojenie Bratislava – Košice.  Hlavne, že zvýšili diaľničné známky.

To, že je predseda parlamentu šašo, som vedel,  keď ešte   pozeral z bilboardov ako prezervatív a sľuboval nesplniteľné. Mladí mu naleteli, lebo podľahli zjednodušenému čiernobielemu klamu a vyniesli ho až na predsednícku stoličku.  Ale, že je to až takýto arogantný šašo s patentom na rozum, som nepredpokladal. Spustiť poplašnú správu a neniesť za to žiadnu zodpovednosť môže len duševne chorý alebo člen nášho vládnuceho zoskupenia. Ono je to vlastne asi to isté.

Nedarí sa riešiť súdnictvo, obsadíme aspoň prokuratúru. Asi tak si vládna garnitúra zauvažovala. Nebude nás kde kto vyšetrovať, trestnými stíhaniami sa vyhrážať. Dosadíme svojich. A voliť budeme ako komunisti. Jeden kandidát so správnou straníckou príslušnosťou a verejne. Kto vybočí z radu, toho si zapamätáme a zrátame mu to. 

Tak gratulujem voličom, občanom, tohto štátu, čo nemá žiadne slovo v eurozóne.  Už sa teším , že popod Strečno bude premávať nielen kompa ale i lodné trajekty.  Že sa vrátime k slovenskej korune. Ešte, že som si nejaké nechal na pamiatku. Teraz sa zídu. A prokurátor nech je slepý, hluchý a nemý. Aspoň budeme všetci rovnako beztrestní.