Stalo sa a už sa neodstane

26. decembra 2010, josezuna, na pobavenie

(TA NE?) Maďarský sľubovač  Viktor (žeby víťaz?, sl. preklad)  spoločne so slovenským budovateľom mostov Bélom (Vojtech, sl. preklad) položili veniec z ovsa k nohám koňa na Bratislavskom hrade,  na znak uzmierenia so slovenskými svatopluk-homepage_no_banner zvermi.  Po oficialitách prijali pozvanie od najväčšieho žijúceho a asi aj jediného Slováka Jana na jeho chatku v Tatrách. Catering ( plné bruchá a hrdlá, sl. preklad) im zabezpečovala učiteľka Anička. Všetci štyria pobudli v družnom objatí borovičky a barack pálinky až do skorého rána. Podľa svedkov z neďalekej rómskej osady, záchranka nad ránom odvážala dve osoby mužského pohlavia, pravdepodobne inej ako slovenskej národnosti. Šňúrky v topánkach mali vo farbe maďarskej trikolóry.  Z chatky sa ešte dlho ozýval veselý dvojhlas muža a ženy, spievajúci niečo v tom zmysle azasíp, nevysýp, nevylej.                                                                                                                                                                                                         

68285  (TA TAK) Policajná dopravná hliadka zadržala na horskom priechode Donovaly slovenského ministra zahraničných predmetov Mikiho Strapatého. Odobrala mu vodičské oprávnenie, krv i trenky, pretože jazdil na svojom bicykli značky SPEEDSLIVKA na letných gumách zn „PEPINO“.  Napriek tomu, že sa oháňal akousi nedotknuteľnosťou,  policajti svojimi mozoľnatými dlaňami mu dokázali, že je fackovateľný, ako ktorýkoľvek iný občan SR .

 

121600  (I TAK ŠE DÁ) Bývalý premiér, a podľa mnohých i budúci, slávnostne otvoril maketu diaľnice, ktorá v plnom profile spája hlavnú dedinku na Dunaji s metropolou blízkeho východu. Splnil tak, čo sľuboval a nesplnil  ako premiér. Napriek tomu, že voľby vyhral, prehral svoj boj s veternými mlynmi svojich koaličníkov a podľahol sebaklamu, že je viac ako „LEN ON“. Previezol sa v spoločnosti  šarmantnej brunetky po celej trase v šliapacom autíčku zn.  „FEETCAR“. Zúčastnení tvrdili, že šliapala hlavne brunetka. Robertko ako vždy len trpne držal a brnel ako ruka pod zadkom peknej baby.

 

(TY KOKSO) Severokórejský KIM XXV. vystreli zo svojej zle nesúcej gumi pušky zn. „ATOMVICTORY“ malinkú jadrovú hlavičku južným smerom. b-120868_ec504cd883 A ako naprotiveň, podarilo sa mu  zasiahnuť DUŠU (SOUL, sl. preklad) na juhu. No čo už, keď tým čínskym hračkám, a keby len hračkám, sa vôbec nedá veriť.