Fešák Ashton má Kristove roky

7. februára 2011, josezuna, o filmoch

Pekný chlapec Ashton Kutcher dnes dovŕšil Kristove roky. Hovorí sa, že s Kristovými rokmi by u muža mohol prísť i iný pohľad na život. Na svoj, na cudzie, na celý svet. Vlastne by to mal byť prelom, spojený s dozrievaním.  Neviem, či toto pravidlo platí všeobecne ale u väčšiny chlapov v mojom okolí som určité pozitívne prvky myslenia po dosiahnutí 33 rokov spozoroval.  Chodia častejšie na pivo, sú prítulnejší aj k menej vábnym servírkam a výchovu deti plne ponechali na matku, ktorá je na materstvo určená od prírody.

Ashton sa zatiaľ viac zviditeľnil ako priateľ žijúci v jednej domácnosti s Demi Moore, než ako herec. Jeho herectvo sa zatiaľ kĺže po povrchu jednoduchých komédii, ktoré sú postavené na jeho vonkajšom vzhľade. Aj keď ani ten jeho výzor nie je na zahodenie. No ako hovorieval môj otec: „Z peknej ale prázdnej misky sa nenaješ. A zo škaredej ti nechutí.“

Želám mu, nech sa Kristove roky aj v jeho prípade stanú pozitívnym zlomom do ľudskej vyspelosti, zrelosti. Nech nás občas poteší aj herectvom a ženské pokolenie svojou dospelou hruďou, či šarmantným úsmevom. A aby ste si nemysleli, že všetko čo natočil bol skutočne len odpad, tak vám odporučím jednu príjemnú, trochu trpkú komédiu , ktorá pre mužov prinesie estetický zážitok v podobe štíhlych nôh a oblých bokov a ženám toho Ashtona.

Film Samec, trochu lásky, trochu erotiky, trochu pravdy o živote.