Janica Slotovič, buďme hrdí na svojich ľudí

15. júna 2011, josezuna, naša súčasnosť

Tak o čom si donedávna len vrabce čvirikali, je dnes už potvrdená pravda. Najväčší Slovák súčasnosti, minulosti i budúcnosti je Chorvát. Opäť sme raz prišli o skvelú vysoko vzdelanú a inteligentnú osobnosť, ktorá mohla potiahnuť tento národ z biedy národného tápania v tme k výšinám svetovosti.

Niektorí zloprajníci dokonca polemizujú, že má i maďarské občianstvo. No a čo. Keby aj mal, určite je to len a len v záujme nás všetkých. Je to jeho obeta za národ. On určite veľmi dobre vie, čo robí. Ak sa dá ako maďarský občan zvoliť za maďarského prezidenta, môže vetovať všetky protislovenské zákony. Je to prefíkaný šibal. Len aby mu neublížili, až zistia jeho pravé pohnútky stať sa Maďarom.

A ako občan Chorvátska určite zariadi, že popri vybavovaní ostrova pre seba, získa malilinký ostrovček na Jadrane i pre nás všetkých, na ktorom vláda osadí nástenku a bude vypisovať spravodlivé a nediskriminačné tendre.  Mali by sme mu veru ruky nohy bozkávať, že sa tak stará. Už dávno by mohol oddychovať a užívať si krvopotne nadobudnuté majetky a on len drie a drie pre národ. Od vlastných úst si odtrhá a veľké guľové dopraje  všetkým. Pomník by sme mu mali postaviť. Skôr ako nás predbehnú Chorváti, či Maďari. Len neviem kde. Mám obavy, že by sa mohol nájsť nežičlivec a pomník by smradľavým vajcom znehodnotil.  Lebo Slováci sú už raz takí. Nie aby sa radovali, že maďarský Slovák s chorvátskym menom šíri vo svete kvalitu japonských motoriek, či nemeckých áut, všetci vidia len jeho slabosť na kvalitné južanské víno.