Tento človek chcel pohnúť so slovenským futbalom ?!

7. augusta 2011, josezuna, o futbale

„Majiteľ Slovana Ivan Kmotrík ma požiadal, aby som zobral mužstvo, tak som mu vyšiel v ústrety. Nedokázal som povedať ´nie´.  (web Slovana Bratislava)

Konečne naplno odhalil svoju farbu, svoj charakter, ak sa vôbec dá o nejakom hovoriť. Človek, ktorý sa spriahol už dávnejšie s žralokom, ktorý si zo slovenského futbalu urobil len ďalší obrovský biznis, bez ohľadu na fanúšikov, divákov, nás všetkých konzumentov tejto už dávno jednostrannej a zrežírovanej zábavy. Páni Weiss a Kmotrík, skvelé duo  pre skorumpovaný biznis menom futbal.

To bolo reči po postupe na MS, že slovenský futbal a jeho vnímanie v spoločnosti treba zmeniť. Asi ťažko takým spôsobom ako sa udialo v posledné dni. A tretí v svätej trojici s tým súhlasil. Pán Kováčik asi podľahol bratislavskému  valcu a možno je to aj pre neho už len obyčajný biznis. Fanúšikovia sa budú hádať a časom aj nenávidieť ešte viac a futbal bude už len zrežírovaná fraška s vopred známym víťazom.

Víťazom nebude ani futbal, ani divák ale len pásomnice prisaté na črevách celého SFZ. Už len čakám, že vyhlásia zbierku na vybudovanie štadióna v Bratislave, ktorý potom záhadným spôsobom sprivatizuje pán K. Nebude to prvýkrát.