Založ si blog

Fešák Ashton má Kristove roky

Pekný chlapec Ashton Kutcher dnes dovŕšil Kristove roky. Hovorí sa, že s Kristovými rokmi by u muža mohol prísť i iný pohľad na život. Na svoj, na cudzie, na celý svet. Vlastne by to mal byť prelom, spojený s dozrievaním.  Neviem, či toto pravidlo platí všeobecne ale u väčšiny chlapov v mojom okolí som určité pozitívne prvky myslenia po dosiahnutí 33 rokov spozoroval.  Chodia častejšie na pivo, sú prítulnejší aj k menej vábnym servírkam a výchovu deti plne ponechali na matku, ktorá je na materstvo určená od prírody.

Ashton sa zatiaľ viac zviditeľnil ako priateľ žijúci v jednej domácnosti s Demi Moore, než ako herec. Jeho herectvo sa zatiaľ kĺže po povrchu jednoduchých komédii, ktoré sú postavené na jeho vonkajšom vzhľade. Aj keď ani ten jeho výzor nie je na zahodenie. No ako hovorieval môj otec: „Z peknej ale prázdnej misky sa nenaješ. A zo škaredej ti nechutí.“

Želám mu, nech sa Kristove roky aj v jeho prípade stanú pozitívnym zlomom do ľudskej vyspelosti, zrelosti. Nech nás občas poteší aj herectvom a ženské pokolenie svojou dospelou hruďou, či šarmantným úsmevom. A aby ste si nemysleli, že všetko čo natočil bol skutočne len odpad, tak vám odporučím jednu príjemnú, trochu trpkú komédiu , ktorá pre mužov prinesie estetický zážitok v podobe štíhlych nôh a oblých bokov a ženám toho Ashtona.

Film Samec, trochu lásky, trochu erotiky, trochu pravdy o živote.


Čo nás skôr položí ?

26.03.2020

Som zatvorený doma. Tak mi prikázala vláda. Sledujem život za oknom. A rozmýšľam, či som nariadenia vlády nezobral moc dôsledne. Som doma, ako káže vláda. Pracovať sa mi nedá, nemôžem využívať home office, charakter mojej práce to neumožňuje. Času mám hodne, tak premýšľam. A premýšľanie je niekedy aj na príťaž. Môžete napríklad zistiť, že ľudia majú o [...]

Píšem, píšeš, píše

22.07.2016

Tak si tu píšete. Píše vlastne každý. Aj ten, čo písať nevie a písaniu nerozumie. Veď nerozumiem ani ja. Máme slobodu názoru, ktorá sa prekrýva s anarchiou, tak píšu všetci. Píše Peter, ba i Pavol a neveriaci Tomáš asi najviac. Sme obraz svojej spoločnosti. Kde každý môže mať svoj názor. Hlupák , ba aj ten bez názoru, dokonca aj ten čo si myslí, že má pravdu. [...]

Je lepší utečenec na hranici, či utopenec v špajzi?

18.10.2015

Je lepšie byť zmätený, ako byť zmätok. Je lepšie byť špinavý, ako byť špina. Je lepšie ak ona mešká, ako keď jej mešká. Je lepšie byť s bláznami, ako byť blázon. Je lepšie byť dobitý, ako byť dobytok. Je lepšie pískať si, ako byť vypískaný. Je lepšie sa vyplakať, ako byť vyplákaný. Je lepšie užiť si, ako byť využitý. Je lepšie mať pruhy na tričku, [...]

Nehoda, ilustračná, sklo

Autobus s desiatkami cestujúcich sa prevrátil na nemeckej diaľnici

29.03.2024 06:38

Autobus s približne 60 cestujúcimi havaroval vo štvrtok večer na diaľnici v západnom Nemecku, zranenia utrpelo najmenej 22 ľudí, informovala DPA.

libanon, hizballáh

Pri izraelských úderoch pri Halabe zomrelo 36 sýrskych vojakov

29.03.2024 06:27

Pri izraelských úderoch namierených na oblasť neďaleko Halabu (Aleppa) na severe Sýrie zahynulo podľa agentúry AFP najmenej 36 sýrskych vojakov.

Jaroslav Slašťan, Zásahový tím pre medveďa hnedého

Nebol to hon na čarodejnice. Medvedica v Mikuláši bola skutočným rizikom, hovorí šéf zásahového tímu

29.03.2024 06:00

K ľuďom sa samica, ktorá útočila v metropole Liptova, približovala pravidelne. Tvrdia to členovia zásahového tímu. Pri jej monitorovaní použili špičkové drony.

Babiš, Pavel

Politológ: Pavel asi Korčoka nepodporí, Babiš chváli Pellegriniho, ale cieli na vlastných voličov

29.03.2024 06:00

Ako vyzerajú vzťahy Česka a Slovenska pred prezidentskými voľbami? Pre Pravdu to vysvetlil český politológ Josef Mlejnek.

Štatistiky blogu

Počet článkov: 172
Celková čítanosť: 553929x
Priemerná čítanosť článkov: 3221x

Autor blogu

Odkazy